Wie zijn wij?

Iedereen die begint in de wereld van crypto en traden zal zijn eerste stappen gaan zetten op het internet. Dat is namelijk de omgeving waar alle informatie hierover te vinden zal zijn.

Avonden ben je YouTube aan het kijken, Google aan het afstruinen voor websites die je kunnen helpen om je te ontwikkelen op dit gebied. Het nadeel is alleen dat er geen vorm van structuur in zit en je voornamelijk heel veel overbodige informatie tot je krijgt.

Wij zijn Roy en Robin, en dit is precies hoe het bij ons ook gegaan is. Wij zijn ook verschillende cursussen gaan volgen, en zo zijn wij aan onze reis begonnen door crypto-land. Wij hebben ons de afgelopen jaren ontwikkeld als “prijsactie” traders, wat dat precies is leggen wij uit in onze gratis les.

Vanuit onze omgeving kregen we steeds meer vragen van vrienden en bekenden, die erg geïnteresseerd waren in die “grafieken met lijntjes”, zoals hun dat dan noemde. Toen is het idee ontstaan, om een leeromgeving te creëren waarin je stap voor stap meegenomen wordt in de wereld van crypto en traden.

Onze lessen helpen je een systeem ontwikkelen waarin jij je prettig voelt als trader. Maar ook mentaal zul je in gevecht komen met je emoties. 

Om je hierbij te ondersteunen hebben we naast onze lessen, een community op Discord geopend, waar je samen met gelijkstemden kennis en ervaringen delen.

Wij zijn geen guru’s met mooie verhalen over Lambo’s en binnen no-time miljonair zijn, wij bieden je wel een mooie leeromgeving en een gezellige community waar we allemaal hetzelfde doel hebben;

Een succesvolle en winstgevende trader worden én blijven!

Roy & Robin oprichters bitcoinlessen

Bitcoinlessen.nl is een platform waar je op je eigen tempo en met hulp van de community jezelf kunt ontwikkelen tot een echte trader! 

Helaas zijn er veel mensen die veel geld verliezen door verkeerde keuzes tijdens het investeren of traden in crypto. We willen graag onze kennis delen om juist dat te voorkomen.

Hou er rekening mee dat er altijd een risico blijft wanneer je gaat investeren in crypto. Echter, er zijn veel tools die je kunnen helpen om deze risico’s te verminderen.