Gratis crypto trading cursus

Wil je leren traden en op een veilige manier je geld investeren?

Start direct onze gratis cursus traden en investeren en ontdek hoe je meer winst en minder verlies kunt maken. We laten je op een open en eerlijke manier zien hoe je verstandig leert traden om winst tee maken en je geld zo veel mogelijk beschermt. 

 

Wat leer je?

✅ Wat is Crypto, Bitcoin, Blockchain etc.
Hoe voorkom je dat je handelt uit emoties
✅ Hoe werkt traden op prijsactie
✅ Hoe maak je een technische analyse
✅ Welke tools en programma’s heb je nodig
✅ Hoe voorkom ik de meest gemaakte fouten

“Onze missie is mensen helpen om op een realistische wijze structureel winstgevend te worden en hun kapitaal te beschermen.” | Roy & Robin

Ik had al wel gehoord van bitcoin en alt coins maar inhoudelijk wist ik er niet heel veel vanaf. De cursus geeft veel duidelijkheid en heeft er voor gezorgd dat ik verstandiger om ga met mijn geld. Ik heb nu een plan voordat ik mijn geld investeer en dat geeft heel veel rust. 

Johan van der Linde

Prima beginners cursus met een verdieping op prijsactie. Als je interesse hebt in traden of investeren is dit een heel goed begin! Helder en duidelijk omschreven en de tips werken erg goed! Moet je natuurlijk wel jezelf er aan houden. 

Jos Kamperman

Ik was nieuwsgierig naar bitcoin omdat veel mensen er over hadden. Daarom deze cursus gevolgd. Prettig hoe de cursus is opgebouwd en ook de praktische tips hoe je voorkomt dat je niet weet wat je moet doen als de prijs stijgt of daalt. 

Maaike ter Apel